Refund policy

 

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN JA REKLAMAATIOT

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Tilaajalla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. 

Palautusaika on 14 päivää postipaketin noutohetkestä tai lähetyksen perille toimituksesta alkaen, poislukien noutopäivä. Palautettava tuote tulee olla vahingoittumaton, käyttämätön sekä alkuperäisessä paketissa. Ole meihin yhteydessä, jos haluat palauttaa tuotteen. Annamme sinulle sähköpostitse tarkemmat ohjeet palautusta varten.

Palauttaminen on maksullista ja veloitamme postikulut 6,90€ hyvittäessämme ostoksesi summan sinulle. 

HUOM. Tilauksesta tehdyillä ON DEMAND- tuotteilla ei ole normaalia palautus- tai vaihto-oikeutta ja ne hyväksytään palautettavaksi vain, jos tuote on virheellinen tai viallinen. Olethan siis tarkka mm. koon valitsemisessa, autamme Sinua mielellämme. Jos olet kuitenkin tyytymätön tuotteeseen tai haluat reklamoida, olethan aina meihin yhteydessä: bohonordicshop@gmail.com.

NOUTAMATON PAKETTI

Huomioithan, että noutamaton paketti ei ole sama kuin palautus. Mikäli paketti jätetään noutamatta, perimme tästä posti- ja käsittelykulut 19 €. Muistathan, että posti säilyttää paketteja 7 vrk.

TOIMITUKSESSA RIKKOONTUNEET TUOTTEET

Meillä on velvollisuus pakata tuotteet huolellisesti. Kuljetusyhtiö on vastuussa toimituksesta lähettämisen jälkeen. Tarkista siis toimituksen, paketin, kunto heti sen saadessasi. Kirjaa havaitut vauriot yhdessä tavaran luovuttajan kanssa rahtikirjaan sekä ota välittömästi yhteys kuljetusyhtiöön ja ilmoita vahingosta. Ilmoita asiasta myös meille bohonordicshop@gmail.com. Me olemme asiassa sinun puolellasi!

REKLAMAATIOT

Huolellisista toimintatavoistamme ja laadukkaista tuotteistamme huolimatta kaikki ei aina mene niin kuin pitäisi. Olemme varautuneet myös näihin tilanteisiin ja teemme parhaamme asian selvittämiseksi mahdollisimman nopeasti. Reklamaatiotilanteessa otathan yhteyttä meihin: bohonordicshop@gmail.com. Ethän jätä reklaamaatioviestejä Facebookin tai Instagramin kautta. Sähköpostilla saamme nopeiten palveltua Sinua.

ASIAKASPALVELU

Sähköposti: bohonordicshop@gmail.com.

Sähköpostitse vastaamme niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä samana päivänä.